Echipamente audio si video, localizare si comunicare cu victime sub daramaturi (cutremur), termocamere, ranga descarcerare hooligan,casti pompier profesionale cu statie Motorola si handsfree tip laringofon.

Dispozitiv Audio – Cautare

1

Detector de viață, usor de manevrat, robust, este utilizat în operațiuni de salvare pentru a detecta și apoi localiza poziția victimelor îngropate în structuri prăbușite. Detectorul cauta si identifica cea mai mică vibrație prin rotirea în mod eficient a unui  microfon gigant.

Cu 3 senzori cu fir sau wireless, dispozitivul de căutare oferă o flexibilitate de neegalat,  propagare si sunet de calitate.

Dispozitivul vine cu o cutie de control ultra-ușoară și compactă cu tehnologie digitala care încorporează un ecran color de înaltă rezoluție si grafica.

Dispozitiv Video – Cautare

2

Dispozitivul este o camera de căutare si comunicare cu victimele aflate sub daramaturi(cutremure) folosit în timpul operațiunilor de salvare, pentru a localiza vizual și de a comunica cu victimele.

Acesta este conceput pentru a identifica cu exactitate și precizie locația de poziționare a victimelor îngropate in spatii inchise si dificil de acces. Cu ajutorul dispozitivului se comunica cu victimile, se evalueaza si monitorizeaza starea acestora.

Dispozitivul, ce ofera operatorului usurinta de utilizare,beneficiaza de fibre telescopice ultra usoare de carbon, ecran color de inalta rezolutie si grafica, meniu usor de utilizat. Toate acestea  recomanda dispozitivul ca un instrument ideal pentru opreatiunile de cautare a victimelor sub daramaturi (cutremure).

Termocamera (Camera Termoviziune)

3

Termocamera este un aparat de fotografiat termic care înregistrează diferite radiatii infrarosii ale corpului, care variază în funcție de temperatură. Termocamera reproduce temperatura stocată în organism sau prezinta fluxul termic al unui perete, atunci când există o sursă de căldură în spatele lui.

Ranga descarcerarea tip HOOLIGANRanga Hooligan